Даниел Петканов се превърна в Кобилкина, но за мъжете

Твърди, че вече усеща първите ефекти от въздържанието

by iva nikolova
8 132 views

Инфлуенсърът Даниел Петканов се похвали с новия рекорд, който е поставил – не е мастурбирал и не е гледал филми за възрастни повече от 100 дни, което за него си е невероятно постижение.

Във видео Петканов говори искрено и научно за самозадоволяването и пожъна такъв успех, че за броени часове се превърна в новата Наталия Кобилкина, но за мъжете.
Краткото клипче, в което споделя опит и ценна информация събра над 26 хиляди гледания за раз време. Не е изключено в скоро време да започне да се изявява като секс гуру за господата..

Тази тема явно е доста наболяла, след като десетки мъже се включиха с коментари, въпроси и поздравления за смисленото видео. Някои от тях дори споделиха за личните си битки с тази зависимост и гледането на филми за възрастни.
Дискусията по темата тепърва се разраства, а Даниел Петканов си е поставил амбициозната цел да изкара без самозадоволяване 6 месеца или дори година.

Той признава, че бил зависим до такава степен от самозадоволяването, че вечер не можел да заспи преди този ритуал, без оглед на това дали е бил преди това интимен с жена си или не. Преди време в „Шоуто на Цитиридис“ той призна, че си е посегнал още в първата нощ, след като с бившата му вече жена Алекс Богданска се подложили на ринопластика.

Алекс Богданска, която спяла до него се събудила стресната от вибрациите на леглото. Притеснила се, защото си помислила, че Петканов е получил гърч. И през ум не й минало, че се приспива по обичайния начин, тъй като лекарят изрично ги предупредил да се въздържат.

Макар тази тема да не табу, малцина биха могли да я обсъждат просто ей така, още повече с непознати. Даниел Петканов обаче е категоричен, че нищо човешко не му е чуждо. Твърди, че се задоволявал още в детската градина, след като всички останали деца заспели. Смята го за вроден инстинкт, доставящ му удоволствие. Като тийнейджър добавил и филмите за възрастни – първо на видеокасети, след това на компютърни дискове, а накрая преминал и към сайтовете.

Преди време погледнал на това си занимание като проблем и решил да сложи край, но издържал едва 11 дни. Отбелязва, че причината не била, защото се пречупил психически, а защото се стигнало до т.нар. „ефект на сините топки“. Казано с други думи рядката еякулация създава напрежение, което създава сериозен дискомфорт.

Така отново се върнал към стария си навик и то три поредни пъти след няколкодневното въздържание.
Година по-късно направил втори опит за въздържание, когато успял да стигне до 34 дни. Въздържанието му било подпомогнато от две приложения, които съдържат мотивационни мисли и снимки.
Следващите му опити за въздържание от двата „порока“ варирали между 20 и 40 дни.
Петканов изтъква, че интимната близост осигурява най-голяма доза допамин.

След рекордно дългото му въздържание, Даниел Петканов споделя, е вече вижда и ефекта от него – повишило се е не само самочувствието му, а и желанието му да общува с жени.
Източник: Уикенд

Вижте още

1 коментар

Hendra Sanjaya септември 18, 2022 - 8:43 am

saya yakin game kami akan membuat mata anda segar
karena uang yang anda dapatkan bisa anda cairkan langsung dengan minimal withdraw hanya 1rb rupiah saja.
web kami dewapoker asia selalu menyediakan jackpot dan promo bagi
pemain pemula yg baru daftar, segera coba sekarang juga.

Reply

Оставете коментар

Captcha 12 + = 20

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.