Целият столичен елит на на София на сватбата на Георги и Мая Илиеви

by npetrov
36 701 views

Повече от 25 години след сватбата на Георги и Мая Илиеви бяха излъчени част от кадрите 0т целият 8-часов запис.Целият запис ще бъде показан в няколко предавания в шоуто на Николета Лозанова по ТВ7.Всъщност записа от сватбата се пази от няколко души, един от които е Мая Илиева. Тя обаче не желае около нея да се вдига шум и едва ли би предоставила записа. Друг човек с копие от този запис е Николай Цветин – Близнака.Той е един от най-приближените на семейството като бизнес и семеен приятел. Изключително близък до Георги Илиев преди убийството му и вторият човек във ВАИ Холдинг след Илиев.На кадрите ясно се вижда, че често споменаваната вражда между СИК и ВИС е мит – на сватбата присъства соченият за поръчител на убийството на Васил Илиев – Милчо Бонев – Бай Миле. Един от първоначално посочените за поръчители на убийството на Георги Илиев – Младен Михалев – Маджо също е на масата.Филип Найденов – Фатик произнася реч, на която заявява:

Ти ще си човекът, който ще владее България! Нека твоята прекрасна съпруга Мая бъде твоя вечна опора

В комбинация от радост и нетрезво състояние Филип Найденов дори се прострелва с пистолет в ръката, но я превързва с бяла покривка от масата и отказва да отиде в болница.На стола до Георги Илиев стои неговият кум – Румен Маринов – Нарциса. Той бе убит през 2003 г., като по непотвърдена от полицията информация в последните си секунди е успял да се обади на Георги Илиев и да му каже кой е отговорен за стрелбата.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 80 − = 78

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.