Черната Златка: Евгения Банева се държи като нагла мутра!

Евгения и Николай Баневи имат претенции за парцел край морето, собственост на майката на Златка Димитрова

by Станимир Тeнев
13 161 views

Черната Златка не за първи път се оплаква от Евгения Банева. Според плеймейтката жената на Николай Банев си позволява рекет и заплахи за живота към семейството на Димитрова. Всичко това заради претенции от страна на Баневи, че парцелът между къмпинг „Смокиня“ и „Каваците“ е тяхна собственост. Съдът обаче отдавна се е произнесъл в полза на майката на Златка – Маргарита.

„Цялото ми семейство водим тази битка от дълги години. За 22 години преминахме през истински кошмар, който продължава и до ден днешен, но съм твърдо решена, че няма да се откажа да се боря за справедливост. Защото е недопустимо обикновените хора да бъдат репресирани по такъв жесток начин от личности със солидни финансови възможности и контакти на високо ниво. Това е, все едно да ви изкарат от вашия дом, за който имате нотариален акт, признат от държавата“ – твърди в интервю за „Уикенд“ Златка Димитрова.

Златка Димитрова от години се жалва от Баневи

„Опитват се да ни сплашват, само и само да ни пропъдят от собствения ни имот. Дори дочух, че Евгения Банева много държала да вземе имота на Черната Златка, защото й бил сантимент! Това вече е прекалено нагло и мутренско“ – споделя пред изданието Златка Димитрова.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.