bTV отсвири шоуто на Силвена Роу за секса

Мълвата носи, че медията й е отправила изкусителна оферта

by iva nikolova
7 597 views

Изглежда Силвена Роу се кани да се премести в ефира на Нова тв.

Това стана ясно в понеделник, когато кулинарката изгря на премиерата на новия сериал на медията „С река на сърцето“.

Кулинарката се появява за пръв път на събитие, което не е пряко свързано с проект, с нейно участие. Мнозина разчетоха това като знак, че Силвена Роу е скъсала всякакви отношения с bTV и се надява на договор с конкуренцията.

До неотдавна тя се кълнеше, че никога няма да смени bTV и твърдеше, че е „нейно момиче“. Твърдеше, че при все, че може да работи навсякъде, иска да продължи да работи там. Оказва се обаче, че медията съвсем не държат на нея, колкото очевидно тя на тях. След като им продаде самостоятелното си шоу „Моето звездно парти“ и успя да пласира в ефир един негов сезон, пловдивчанката с английски акцент остана без телевизионна платформа.

Очевидно предаването й не е пожънало очаквания рейтинг, предвид, че не се планира излъчването на втори сезон. Същевременно кулинарката се похвали, че работи по нов проект с дръзкото наименование „Храна и секс“. Направи впечатление, че рязко се втали, направи си снимки по оскъдно облекло и се държеше така, сякаш вече е подписала договор за новото си шоу.

Неотдавна обаче стана ясно, че в bTV няма да има подобно предаване. От медията подчертаха, че концепцията на Силвена Роу е в пълен разрез с консервативния й имидж. Освен това новия имидж на секс символ, който Роу се опитва да гради не се връзва с телевизията. Както вече стана ясно мястото й бе заето от победителката в последния излъчен до момента сезон на „Мастършеф“ Мария Жекова, която ще прави новото кулинарно шоу „Вкусът на България“. Новината бе съобщена официално от медията миналия вторник.

Ден преди разпространяването на тази информация, Силвена Роу лъсна на премиерата на Нова тв. За официалното събитие кулинарката бе заложила на тесен черен клин, подчертаващ новата й фигура. Тя несъмнено изглежда доста подмладена и в пъти по-добре отпреди.
От начина, по който кулинарката позира до Александра Богданска става ясно, че се чувства поне на нейното ниво по сексапил.

Високото самочувствие винаги е допадало на Нова тв, която няма проблем със сексуалната тематика в предаванията си. Според мълвата от там вече са отправили покана към Силвена Роу.
Колегата й шеф Петър Михалчев вече се снима в предаването на Нова тв „Хелс Китчън“, заедно с Виктор Ангелов, с когото някога работеха рамо до рамо в bTV.
Източник: Уикенд

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 40 + = 45

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.