Брутално: Кармата застигна убиец на дете, изгоря жив

Георги Рапонски е в кома и бере душа, след като се е самозапалил

by iva nikolova
6 206 views

Убиецът на непълнолетния Гошко от Монтана е в тежко състояние, след като се е самозапалил. Той е бил на работа и около 20:00 часа в района на село Доктор Йосифово и с газова горелка си подпалил дрехите. Те пламнали и целият е бил обхванат от огъня. Мъжът успял да загаси пламъците, но е бил сериозно ранен. Получил е изгаряния в областта на торса и главата.

Със собствени сили успял да се придвижи с личния си автомобил до болницата в Монтана, където медиците веднага го приели, но малко след това той изпаднал в кома от изгарянията.

Медиците се борят за живота му, като към момента не се наемат да правят прогнози.

Припомняме, че Рапонски през 2018-та година с ловна пушка застреля 17-годишно дете в близост до град Огоста. Детето е било там заедно с дядо си, за да събират дърва за огрев, като убийството станало пред очите на дядо му.

Дълго време след това близките на детето живееха в страх някой друг от тях да не стане жертва на убиеца. Тогава съдът забрани на Георги Рапонски да посещава района на местоживеене на почернените роднини.

По случая със самозапалването тече проверка и се събират доказателства.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 8 + = 15

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.