Брутални разкрития за зверското убийство в Пловдив: Жертвата омотан във вериги, със забити метални предмети в тялото

by Lisa Stoilova
38 627 views

Брутални разкрития за жестоката екзекуция в Пловдив направиха разследващите, узна Crimes.

Жертвата, за когото до момента се знае, че е мъж на 46 години, е починал по изключително мъчителен начин. Тялото му е било омотано във вериги, а по него са открити забити множество метални предмети.

Въпреки тези наранявания, причина за смъртта му е задушаване, разкриват органите на реда. Тялото на мъжа е било открито по-рано днес, в индустриалната зона на район „Северен“ в Пловдив. Като вида му е потресъл дори и опитните криминалисти.

Любопитното е, че въпреки ужасяващите детайли, от полицията не изключват версията самоубийство. Работи се също и по вероятността нелеп инцидент да е довел до фаталната развръзка, както и убийство.

Към момента няма информация дали мъртвият мъж е криминално проявен и дали е познат в пловдивските ъндърграунд среди.

Любопитна подробност е, че ратата на автосервиза, в който е открит, е била заключена отвътре, което означава, че мъжът е бил сам. Предполага се, че пловдивчанинът се е качил нависоко и се е обесил на веригите.

В момента тече оглед и активни следствени действия. На място са пловдивски, столични криминалисти и лично главният секретар на МВР.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 15 = 18

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.