Бомба! Отвлекли Христинка Иванова от ИТН

Ексклузивни подробности за ужаса

by Lisa Stoilova
4 494 views

Депутатката Христинка Иванова, която нашумя тези дни покрай отцепването на хора от ИТН, е била отвлечена, узна Crimes.

Кошмарната случка се разиграла в понеделник, когато Иванова е била причакана пред ведомственото жилище на НС, което обитава, от два джипа, изпратени от Слави Трифонов. В тях са пътували както нейни колеги-народни представители, така и охранители.

Първоначално тя е отказала да се качи в автомобила, но е била, така да се каже, склонена. За да не използваме думата „принудена”. Така е била накарана да проведе бърз обработващ разговор с тарторите на партията – Тошко Йорданов и Виктория Василева.

Всичко това се е случило малко преди министърът на спорта Радостин Василев да даде пресконференция. Именно на нея стана ясно, че колежката му от Плевен също е трябвало да напусне ИТН, но след „разговора” се е отказала.

Според източника на медията ни председателят на групата на учиндолеца я е накарал да подпише декларация за лоялност при бързата им среща. Точно на нея Иванова е предоставила записа от мобилното си устройство.

Освен това е била предупредена, че включи ли се в групата на независимите законoтворци, политическото й бъдеще е приключило и последствията за нея в родната Долна Митрополия като предателка на Слави не биха й се понравили.

Източник: Лупа

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.