Бойко Борисов похвали нашето метро с много силни думи!

by npetrov
2 568 views

Бойко Борисов смята българското метро за метро на топ европейско ниво!
Премиерът Бойко Борисов не само не мисли за оставка, но и смята, че той и партията му са свършили чудесна работа през последните 11 години. Това стана ясно на заседание на Министерски съвет днес.
От днес пускаме в движение третия лъч на метрото. Трасето от бул. „Владимир Вазов“ до „Красно село“ е 8 километра. По него са изградени 8 нови, модерни и красиви станции, на които са поставени и стъклени прегради срещу инциденти, които ще разделят пероните и влака“, това заяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на Министерския съвет.

„С огромни инвестиции само за 11 години дължината на метрото се увеличи с близо 40 км. Нашето метро е най-красивото и най-евтиното в Европа. Цял подземен град и лесна връзка между всички точки на София.

Строим еднакво качествено както в Европа, но за много по-ниска цена. Затова като някой ми заговори за корупция в България – аз му показвам метрото.
Това бе най-трудната отсечка на подземната железопътна линия в столицата. По сложни терени се строят и Южната дъга на София, магистралите „Хемус“, „Струма“ и „Европа“ и газопроводите.
Но ние няма да се откажем. Защото нашата сила е в действията. Останалите могат само да говорят.
Затова преди нас имаше само 10 км метро и магистрала до Правец.
Призовавам всички да пазят и ценят новата придобивка, защото тя не е даденост“, каза Борисов.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 18 + = 28

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.