Бойко Борисов инспектира ремонта на АМ „Тракия“

by npetrov
4 494 views

Бойко Борисов с проверка на АМ „Тракия“!
Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонт на АМ „Тракия“. За това съобщи той във Фейсбук. „Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ „Тракия“.
Строителите работят и в събота, полагайки много усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон“, написа Борисов.
Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонт на АМ „Тракия“. За това съобщи той във Фейсбук. „Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ „Тракия“. Строителите работят и в събота, полагайки много усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон“, написа Борисов.Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/borisov-se-poyavi-iznenadvashcho-na-am-trakiya-i-obyavi-prekrasna-novina-za-letovnitsite-snimka_news748921.html

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 80 + = 90

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.