Бойко Борисов инспектира ремонта на АМ „Тракия“

by npetrov
14 659 views

Бойко Борисов с проверка на АМ „Тракия“!
Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонт на АМ „Тракия“. За това съобщи той във Фейсбук. „Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ „Тракия“.
Строителите работят и в събота, полагайки много усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон“, написа Борисов.
Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на ремонт на АМ „Тракия“. За това съобщи той във Фейсбук. „Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ „Тракия“. Строителите работят и в събота, полагайки много усилия. Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон“, написа Борисов.Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/borisov-se-poyavi-iznenadvashcho-na-am-trakiya-i-obyavi-prekrasna-novina-za-letovnitsite-snimka_news748921.html

Вижте още

1 коментар

Ssaxteampad ноември 14, 2022 - 4:54 pm

ivermectin lotion cost ivermectin 9 mg tablet stromectol 3mg tablets

Reply

Оставете коментар

Captcha − 1 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.