Бизнесмен счупи ръка на полицай

Иван Туджаров от Поморие афектиран, че го глобили за паркиране

by iva nikolova
10 165 views

Скандален бизнесмен от Поморие, известен с избухливият си нрав е разследван по обвинение за нападение над полицай. Досъдебното производство се разследва от началника на отдела Златко Пеев.

Туджаров се нападнал полицая, който не е бил на служба и му нанесъл удари, при които му счупил ръката.

Безпрецедентният случай се е разиграл през деня на ул. Мусала 38 в морския град на 19-ти юли. Странното е, че инцидентът не е влязъл в информационния бюлетин на МВР.

 

Полицаят отишъл до автомивка, за да използва услугите й. Той искал да измие малък трактор и вкарал машината в клетката. Тъкмо взел пистолета на водоструйката и кола му блокирала изхода. В нея бил Иван Туджаров, който извадил телефона и започнал да снима полицая и да подмята подигравателни думи по негов адрес.

След това слязъл от автомобила и се приближил до полицая, като го обвинил, че е му е написал фиш за неправилно паркиране пред тях. Агресията ескалирала и Туджаров се нахвърлил с юмруци над служителя на МВР.

 

Любопитно е, че никой от колегите на пострадалия полицай не е пожелал да води разследването и то е било поето от началника на звеното.

 

Собственикът на автомивката е отказал коментар, като е заявил, че всичко е заснето от камерите на обекта и записите са предадени на разследващите.

 

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 6 = 3

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.