Българин и германка ликвидираха турист в Златни пясъци

Днес ще се гледа мярката им за неотклонение

by iva nikolova
32 100 views

Курортният комплекс Златни пясъци бе изправен на нокти след извършеното убийство, при това с особена жестокост.

За извършеното престъпление Окръжната прокуратура в морската столица е повдигнала обвинение на българин и немска гражданка.

Безжизненото тяло на мъж е било открито на 8 юли в района на курортен комплекс Златни пясъци. Отначало самоличността му била неизвестна. След извършените следствени действия станало ясно, че човекът е бил убит.
Като причина за смъртта му се посочва удушване.

В резултат на бързите действия на оперативно-издирвателната група, самоличността на убития е била установена. Става въпрос за 45-годишен турист от Германия. Освен това е изяснена и съпричастността на българина и немската гражданка към деянието.

Предвид събраните до момента доказателства е направено обосновано предположение, че именно те са извършители на убийството. Германката е на 43 години, а българинът – на 33, с инициали С.Р.

Двамата са арестувани за срок от 72 часа с оглед изправянето им пред съда, за да се установи мярката им за неотклонение.
По всяка вероятност наблюдаващият прокурор ще поиска най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Работата по случая ще продължи до пълното изясняване на обстоятелствата.

Междувременно в Старозагорско ще запомнят изминалия уикенд като кървав. При тежка катастрофа в съботния ден са издъхнали шофьор без книжка и пътуващия с него.
Сблъсъкът се е случил в близост до село Габарево, общ. Павел баня. В резултат на него, животите си са изгубили неправоспособният водач ва 26 години и спътникът му – на 21 години.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 46 = 50

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.