Арлин Антонов изключи версия за убийство от любов в случая Татяна Стоянова

by npetrov
11 128 views

Полицията търси записи от наблюдателни камери около мястото, на което снощи бе убита пиарката и съветничка на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова.
Днес започва втори оглед на мястото на престъплението. За сега няма да има пресконференция по случая, но ако има какво да има оповестено, то такава ще бъде свикана, каза говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов. Той не потвърдиизтеклата по-рано информация, че килърът е използвал заглушител. Никой от съседните обекти обаче не е чул изстрели.
Според журналисти от града Татяна Стоянова не е била просто пиар, а дясна ръка на кмета Тодор Попов, като е имала достъп до цялата информация в кметството и е играла ключова роля в общината.
Нито  жертвата, така и от нейни близки, роднини и приятели не са подавали сигнал за някаква заплаха срещу Стоянова. Работи се по всички версии, посочи говорителят Мирослав Стоянов.
Според бившият съветник от местния парламент Арлин Антонов Татяна е била водеща фигура като съветник на г-н Тодор Попов. В коментара си снощи, той изключи и версия за политическо убийство.
„Дълбоко съжалявам, че това добро дете, един млад човек – умен, интелигентен, можем да загубим по този начин”, допълни той.
 
„Познавам я като диалогичен човек, който знае как да води разговори и да прави компромиси. Аз съм учуден от стрелбата, допълни той. Тя е сериозен човек и не може да има някакви любовни връзки, които да водят до стрелба”, категоричен е Антонов.

Вижте още

1 коментар

бабаяга август 2, 2022 - 1:12 am

Ти си бе фашистка подлога долна! Ти си сериен убиец.

Reply

Оставете коментар

Captcha 44 − = 43

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.