Корнелия Нинова крие срамни сцени с любимеца си Гуцанов (Червената лидерка опитва да замете брутални скандали – Подробности)

https://crimes.bg/analizi/korneliya-ninova-krie-sramni-sceni-s-lyubimeca-si-gucanov-chervenata-liderka-opitva-da-zamete-brutalni-skandali-podrobnosti/40052 Crimes.bg
Корнелия Нинова крие срамни сцени с любимеца си Гуцанов (Червената лидерка опитва да замете брутални скандали – Подробности)

Корнелия Нинова се опитва да осигури пълни протекции на новия си любимец – Борислав Гуцанов, председателят на БСП-Варна. И това при положение, че веднъж вече свали политическото си доверие от него на пресконференция в морската ни столица. Въпреки това, обаче, тя не успя да уреди изключването му от партията, а неговият отговор не закъсня. Гуцанов настоя Нинова да подаде оставка, като мотивът му беше, че червената шефка е загубила всички избори.

Целият политически цирк се разигра през 2019 година, а сега – само година по-късно, Нинова реши да загърби дрязгите и отново да приюти под крилото си Гуцанов, само и само да си няма проблеми с варненската организация на социалистите. И съответно – да си гарантира преизбирането за лидер на БСП.

Именно Гуцанов се оказа един от най-върлите й защитници в кампанията й за партиен лидер. Освен, че публично се обяви в нейна подкрепа, той се постара да й осигури и комфорт във вота като наля близо 2000 гласа чрез мъртви души в избирателните списъци. Разбира се, „услугата“ му не остана невъзнаградена и Нинова му върна жеста като го направи член на Изпълнителното бюро на партията – пост, който на практика е най-приближен до председателя. Така към днешна дата Гуцанов изживява отново възход и се разпорежда в столетницата от името на Нинова.

Съвместната работа на тандема обаче е силно помрачена от скандални подробности от близкото минало на Борислав Гуцанов. Който се оказал главно действащо лице в унизителни сцени, добре известни на целия варненски елит. Който е станал техен свидетел.

Скандалът се разиграл на частно парти, домакин на което бил известен варненски бизнесмен. И на което Гуцанов решил да се изсипе без да има покана, което определено подразнило присъстващите. И те не си направили труда да го скрият. В разгара на купона председателят на БСП-Варна бил бутнат на земята от малкия Дамбовец и в последствие – ударен с микрофон по главата.

Ситуацията предизвикала неловко мълчание по време на което Гуцанов взел микрофона и, седейки на колене, заявил, че е предател, който лъже приятелите си и ги краде. След което побързал да си плюе на петите и да избяга през оградата на частния имот.

Можете да си представите как действията му шокирали варненския елит, присъстващ на партито. А според запознати, целият цирк се разиграл заради взети от варненеца 300 000 лева за услуга, която той трябвало да направи чрез връзките си като председател на регионалната комисия в Парламента.

Както можете да се досетите обаче, нищо от обещаното не било свършено, а той така и не върнал 300-те бона, макар да се кълнял, че ще го направи. И това далеч не е първият случай, в който Гуцанов влиза в конфликт с бизнес партньорите си. Публична тайна е, че той е подчинен и на бизнесмена Даниел Славов, известен като Дънката. Освен това използва подставени лица, за да държи различни обекти, които пък са заборчнели и на ТИМ-аджиите.

Всички тези скандални факти са добре известни на друг червен варненски депутат – Иван Иванов, който е станал свидетел на баталните сцени и отказва да си мълчи по темата. Именно това е истинската причина Корнелия Нинова да настоява за неговото изключване от БСП – надявайки се по този начин да замете под масата скандалите около любимеца й Борислав Гуцанов.

А да запази името му чисто е от съществено значение, тъй като – при наличието на подобни скандали, той няма как да стане водач на депутатската листа за Варна. И съответно тя няма да може да го възнагради.

Нещо, което със сигурност ще се случи, ако Иван Иванов остане в редиците на партията и всички тези унизителни факти излязат наяве по време на кампанията за подреждане на листите.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.