Иван Гешев се появи в Мездра заради бруталното убийство на 8-годишното дете!

https://crimes.bg/analizi/ivan-geshev-se-poyavi-v-mezdra-zaradi-brutalnoto-ubiystvo-na-8-godishnoto-dete/40416 Crimes.bg
Иван Гешев се появи в Мездра заради бруталното убийство на 8-годишното дете!

Иван Гешев разследва убийството на детето в Мездра!

Обвинител номер 1 на България е в Мездра. Иван Гешев отиде на мястото на престъплението, в което 8-годишно дете беше убито, писа БЛИЦ.

Заедно с него е и главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Двамата се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функциите районен прокурор на Районна прокуратура-Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, началника на районното управление в Мездра Красимир Митов, следовател Симона Конова и директора на ОД на МВР-Враца старши комисар Янко Янкулов.


„Ще бъде проведено бързо и всеобхватно разследване, което в най-скорошни срокове да разкрие цялата истина по случая.“ – каза прокурор Гешев.Главен заподозрян към момента е 38-годишен мъж, който е задържан под стража. Обвинението към него е за убийство, причинено по непредпазливост поради притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.