Гешев: Сериозни хора стоят зад Цветан Василев в Сърбия!

https://crimes.bg/analizi/geshev-seriozni-hora-stoyat-zad-cvetan-vasilev-v-sarbiya/34343 Crimes.bg
Гешев: Сериозни хора стоят зад Цветан Василев в Сърбия!

Иван Гешев прави всичко по силите си да върне Цветан Василев в България, за да може той да си понесе отговорността за фалита на КТБ!

Главният прокурор Иван Гешев вече поиска екстрадацията на Цветан Василев, а по закон тя трябва да бъде извършена до 3 месеца. Дали обаче наистина скандалният банкер ще се върне в родината си, още не е ясно.

„Няма такъв случай в историята на Европа. Няма такъв случай! Да няма решение. Кажете, че няма да го екстрадирате или ще го екстрадираме. Няма решение. Това означава, че зад него стоят сериозни сили в Сърбия. Аз знам какви сили седят и знам защо седят. И за всеки не е трудно да предположи и аз го казах“. Той уточни, че прокуратурата показва какъв е проблемът, а „дали българската държава и политици, дали сръбската държава и чуждите интереси, които седят в сръбската държава, ще съобразят това нещо, не мога да Ви кажа“., коментира Иван Гешев по БНР в предаването „Неделя 150“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.