Евродепутат похвали Гешев за наредената от него проверка на приватизацията!

https://crimes.bg/analizi/evrodeputat-pohvali-geshev-za-naredenata-ot-nego-proverka-na-privatizaciyata/34356 Crimes.bg
Евродепутат похвали Гешев за наредената от него проверка на приватизацията!

Александър Йорданов похвали г;авния прокурор Иван Гешев, който обяви, че е разпоредил пълна проверка на приватизационния процес в България!

 

„Това е проблем, който гражданите в България поставят от много години. Близо 20 години реакция от институциите отсъстваше.Сега за първи път се започва дейност в тази посока и аз намирам това за изпълнение на една народна воля, на едно народно гражданско желание.“ – заяви пред агенция ПИК Александър Йорданов.

„Българските граждани имат право да знаят как точно е протекъл този процес за смяна на собствеността у нас, за да са наясно и с днешното състояние на обществото, на икономиката и за да имат доверие по-нататък в институциите.“, каза още евродепутатът.

„Главният прокурор би трябвало да е наясно, че това е една огромна по обем работа и затова трябва да се започне първо от големите приватизации и после да се отиде към по-малките.“, допълни Йорданов, който е представител на ГЕРБ-СДС.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.