Акция: ГДБОП спипа аптекар за разпространение на детско порно

31-годишен ливанец е задържан и обвинен за порнографията

by iva nikolova
4 922 views

При акция на ГДБОП беше задържан 31-годишен ливанец, заради порно с деца.  Открити са порноматериали в личния му компютър и телефон, които използвал. Прокуратурата го е привлякла към отговорност и са го задържали за 72 часа, като един от мотивите е, че има данни за планувано пътуване в чужбина.

Спецченгетата имали данни, че той събира и разпространява порнографски материали с деца от 24 декември миналата година. ГДБОП отишли и го спипали направо на работното му място вчера около 9:00 сутринта, като веднага иззели мобилния му телефон. В него са открити материали с порнографско съдържание с лица под 18 годишна възраст.

Последвал обиск и на домашния му адрес, където е открит преносим компютър, в който също имало значително количество подобни материали. Те били съставени от снимки и видеа.

 

Прокуратурата ще поиска той да бъде задържан за постоянно до делото, поради естественото на престъплението, както и това, че е чужденец и може лесно да напусне България. Обвиняемият е от Ливан и към момента работи и живее в България.

 

При подобен случай 49-годишен българин го грозят 50 години затвор зад океана, след като беше уличен в разпространение на детска порнография заедно с помощта на американец.

Източник: 24chasa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 54 + = 64

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.