Адско меле затвори „Ботевградско шосе“ (ФОТО)

Не е ясно има ли пострадали

by iva nikolova
19 474 views

И последният работен ден от седмицата започна с адско меле още в ранните сутрешни часове.

Този път катастрофата се е случила на Ботевградско шосе. Според авторът на кадрите, разпространени в социалната мрежа Фейсбук, мелето се е случило на светофара на „СофияАуто“.

Според неофициално потвърдена информация, „Фолксваген Голф“ се е забил в тир. Заради инцидента е затворено цялото пътно платно. На този етап не е ясно дали има пострадали и ако има такива какво е състоянието им.

Разбира се постът породи множество коментари.
В шеговит стил, който далеч не подхожда на сериозността на инцидента, потребител на социалните мрежи изразява предположение, че след сблъсъка, тирът е на парчета.

Друг ФБ потребител пък е изненадан, че водачът на лекия автомобил не е успял да види ТИР-а на 20 метра пред него. В този ред на мисли той посочва, че му трябват не очила, а направо бинокли.

Трети пък отбелязва, че Голфът е завъртял ТИР-а, а четвърти се възхищава от това какво прави тази кола на втора.

От Пътна полиция за пореден път предупреждават водачите да шофират изключително внимателно. Припомняме, че дори и секунда отнемане на вниманието на шофьора може да предизвика изключително тежък инцидент.
Източник: blitz.bg

Вижте още

1 коментар

Оставете коментар

Captcha 5 + 2 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.