6-годишно момченце, обявено за издирване, прилича на намереното в куфара

by npetrov
1 605 views

Снимкова галерия

6-годишно момченце, родено в Турция, но с майка българка, което прилича по някои признаци на фоторобота на детето от зеления куфар, е обявено за издирване от Интерпол, стана ясно след проучване. Малкият Ефе Джан Не Топакташ е обявен за издирване на 2 септември 2014 година.
Момченцето е изчезнало от село Острец, Търговищко. Майка му се казва Емилия Димитрова Красимирова, сочат данните от Интерпол. 
Детайлно вглеждане в снимката сочи, че брадичката на момченцето е също така вдлъбната като на това от рисунката на фоторобота. Веждите на детето са вдигнати по същия начин, кожата му е бяла, както бе описано от полицията. Снимката, дадена в Интерпол за издирването, очевидно е от по-ранна възраст на Ефе Топакташ.
Вчера полицията разпространи фотос на куфар като този, в който е било поставено детето, както и на хавлиена кърпа, в която е било увито голото му телце.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.