24trade – крадецът на вашите пари

by npetrov
856 views

Все по-често в медийното пространство се говори за некоректни фирми, които предлагат „възможност за бързи печалби“ и търгуване на борсата с акции и облигации. Точно такава е и 24trade, а системата им за измами е добре премислена, така че да заблуди и най-предпазливите.

Източник:

2018-01-12 11:34:00

Водещи

0
Прочетено: 144144
Кратка връзка

Истината за компанията е, че дори няма лиценз, с които има право да търгува с финансови инструменти. Пирамидата работи по следния начин. Настоятелно ви се обаждат служители, които ви обясняват как трябва да отидете на среща и да депозирате определена сума, която те ще управляват. Разбира се, хората работещи в компанията са много добри психолози, но не и финансови експерти. След като ви измамят и вземат парите, няма да ви изплатят абсолютно нищо от евентуалните печалби. 
За да не бъдете въвлечени в измамните схеми на компанията, вие трябва да изисквате необходими документи, които да доказват, че фирмата е регистрирана като финансова институция и че хората, на които доверявате парите си са компетентни, а не играчи, които искат да се облагодетестват на ваш гръб. 
Компроментираната 24trade / http://www.24trade.bg/ / е с редица постъпили жалби и оплаквания от опарени граждани, сезирали компетентните органи.
Ако получите обаждане за работа или обаждане, което съдържа инвестиционно предложение от горепосочената компания, веднага се свържете с Комисия по Финансов Надзор на тел. 02 9404 999, изпратете електронно съобщение на електронната поща на Комисия по Финансов Надзор: delovodstvo@fsc.bg или се свържете с най-близкия център на МВР.
 
Вижте пълния списък с нелицензирани фирми: http://www.fsc.bg/bg/za-potrebitelya/preduprezhdeniya-za-potrebitelite/

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.