20-годишен студент изчезна мистериозно в София

by npetrov
5 243 views

20-годишен младеж от пазарджишкото село Сарая е изчезнал преди дни в София.

Източник:

2020-01-26 18:49:00

Анализи

0
Прочетено: 91854
Кратка връзка

20-годишен младеж от пазарджишкото село Сарая е изчезнал преди дни в София.
 
Приятели на Николай Митов, който е студент втора година в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“, го издирват в мрежата.  Те са много притеснени и очакват да чуят добри новини. Снимката на младежа се споделя в различни профили в социалната мрежа с надеждата, че някой може да има някаква информация за него. 
 
Николай Валентинов Митов е видян за последно на 23 януари от неговия съквартирант в Студентски град. Телефонът му е бил засечен в кв. „Видните“, Казичене, но вече е изключен и никой няма връзка с него. Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго тъмно яке. 
Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изчезването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, но до момента няма информация за него. Николай Митов е бивш възпитаник на Математическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик, а негови бивши съученици и учители силно са притеснени за него. Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото управление на полицията.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 84 + = 87

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.