Сергей Колоцей е извергът, отговорен за клането в Буча (Вижте го – Фото)

by npetrov
963 views

 
 
Сергей Колоцей е извергът, който стои зад клането в Буча, узна Crimes.
Той е командир от Нционалната гвардия на Руската федерация, а обвинението, че той е отговорен за зверствата дойде от Ирина Венедиктова, генерален прокурор на Украйна. Тя сподели и три кадъра, първият от които е меко казано разтърсващ.
На него се виждат телата на цивилните, разстреляни на улицата, с вързани зад гърбовете им ръце. Три от жертвите са застреляни в главите, четвъртият е убит с изстрели във вътрешните органи.
На втората снимка е самият Колоцей. Според прокурорите и полицията в Буча именно той е убил четирима невъоръжени мъже в Буча на 18 март. На 29 март той изтезава друг цивилен, за да го принуди да признае несъществуваща дейност срещу руската армия. Пак той отвежда проукраински настроен местен жител „в мазето“, където го пребива с приклада на автомат и калъф за нож. Мъжът е откаран на мястото на екзекуцията, където, имитирайки разстрел, са стреляли близо до ухото му. Като отделна извратена форма на тормоз и сплашване Колоцей е карал жертвата си да помирише умрял човек.
Сергей Колоцей е разследван и за съпричастност към други убийства в Буча.
Източник: Reuters
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.